چای کرک عربی
فرنوش شهابی
مواد لازم برای تهیه
شیر: ۱ پیمانه
آب: ۲ الی ۳ پیمانه
شکر: به مقدار لازم
میخک: ۳ عدد
هل: ۴ عدد
چای: ۲ قاشق غذاخوری
بادیان ستارهای: ۱ عدد
چوپ دارچین: ۱ تکه
زعفران ساییده شده: ۱/۲ ق غذا خوری
زنجبیل تازه: ۱/۲ قاشق چایخوری
طرز تهیه
ابتدا آب را داخل قوری بریزید و روی حرارت قرار دهید و حرارت را زیاد کنید تا به جوش بیاد سپس چای را بریزید و صبر کنید تا چای کمکم رنگ پس دهد.
در ادامه میخک و هل و بادیان ستارهای و چوپ دارچین و زنجبیل تازه رنده شده را اضافه کنید و بعد شکر (میزان افزودن شکر در این نوشیدنی کاملا به سلیقه و ذائقه شما بستگی دارد می توانید به هر مقدار از ۱ قاشق غذاخوری و بیشتر اضافه کنید).
در ادامه زعفران ساییده شده را نیز اضافه کنید و بگذارید به مدت ۱۵ دقیقه مواد خوب بجوشد و چای دم بکشد نیاز به گذاشتن درب قوری نمیباشد.
در ادامه شیر را به مخلوط قوری اضافه کنید و خوب هم بزنید تا شیر کاملا مخلوط شود بگذارید به مدت ۵ دقیقه مواد بجوشد سپس از روی حرارت بردارید و داخل فلاکس بریزید تا گرم بماند سپس سرو کنید و به دلخواه روی آن کمی پودر هل بپاشید. نوش جان
نکات کلیدی
موقع افزودن شیر حتما بالای سر چای باشید تا سر نرود.
در اصل برای تهیه این چای از شیری به اسم ابوقوس استفاده میشود که به دلیل در دسترس نبودن با شیر معمولی جایگزین میشود.
میتوانید برای شیرین کردن چای بهجای شکر از عسل یا شیرعسل استفاده کنید.
افزودن ستاره بادیان اختیاری میباشد.
میتوانید از زنجبیل خشک یا پودری نیز استفاده کنید.