
فرنوش شهابی
مواد لازم
لوبیا سفید: ۱ فنجان
تخممرغ: ۱ عدد
فلفلدلمهای: ۱ عدد
پیاز متوسط: ۱ عدد
گوجهفرنگی: ۲ عدد
جعفری: یک سوم فنجان
روغن زیتون: یک چهارم فنجان
سرکه سیب: ۴ قاشق
غذاخوری
آبلیمو: ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا لوبیا را از شب قبل در مقداری آب
خیس کنید.روز بعد لوبیا را
آبکش کرده و در یک قابلمه بریزید.کمیآب
ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا بپزد.بعد
از پخت، لوبیاها را در یک کاسه بریزید.سرکه
سیب را به آن اضافه و در آن را بپوشانید.یک
ساعت بگذارید تا استراحت کند.فلفلدلمهای
و گوجهفرنگیها را نگینی خرد کنید.پیاز
را نیز پوست کرده و نگینی ریز کنید.جعفری
را نیز خرد و آماده کنید.سرکه
اضافه را از ظرف لوبیا خارج کنید.فلفلدلمهای،
گوجهفرنگی، پیاز و جعفری خرد شده را به لوبیا اضافه و مخلوط کنید.روغن زیتون، آبلیمو و ادویهها را در یک کاسه مخلوط کنید .سس سالاد آماده
شده را روی سالاد بریزید.تخممرغ
آبپز شده را نیز حلقهای برش داده و روی سالاد بریزید.میتوانید
از زیتون سیاه و برشهای لیمو برای تزئین سالاد استفاده کنید.