کد خبر: ۵۷۱۲
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۵

موس لیمو پرتقالی

صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

خامه پرچرب: 1 پیمانه

شکر: سه‌چهارم پیمانه + 2 قاشق سوپ‌خوری

آب‌پرتقال: یک‌چهارم پیمانه

آب‌لیمو: یک‌چهارم پیمانه

زرده تخم‌مرغ: 4 عدد بزرگ

تخم‌مرغ: 1 عدد بزرگ

لیموترش: 1 عدد

کره: 6 قاشق سوپ‌خوری

پودر دارچین: 1 قاشق چای‌خوری

پرتقال: چند پره

طرز تهیه

برای درست کردن این دسر خوشمزه ابتدا 4 عدد تخم‌مرغ را در ظرفی شکسته و زرده‌های آن را جدا کرده و در طرفی دیگر منتقل کنید.

یک عدد تخم‌مرغ کامل را به همراه شکر، آب‌پرتقال و آب‌لیمو به زرده‌ها افزوده، مواد را در تابه‌ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید، مواد را خوب هم بزنید تا به غلظت برسد و سفت شود، بعد از حدود 5 تا 6 دقیقه کره را در مواد حل کرده و تابه را از روی حرارت بردارید.

بلافاصله تابه را در ظرف آب سرد فرو برده سپس از صافی عبور دهید. 2 قاشق شکر به مواد اضافه کرده آن را در یک ظرف در بسته ریخته و به‌مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید.

بعد از سپری شدن زمان مورد نظر، ظرفی را بردارید و یک‌سوم خامه را داخل آن بریزید و هم بزنید تا فرم بگیرد، حالا کرم را از یخچال بیرون آورده به خامه بیافزایید و با همزن خوب هم بزنید و ظرف‌های مخصوص دسر را آماده کنید و موس را داخل آن ریخته و باقی‌مانده خامه را روی موس‌ها بریزید.

موس را با برش‌هایی از پرتقال و لیمو و دارچین تزیین کنید.

نظرات