کد خبر: ۴۳۸۹
تاریخ انتشار: ۱۳ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۹:۳۱

دوغ محلی

صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

· ماست: 4 تا 5 قاشق غذاخوری

· شیر: یک لیتر

· نمک: یک قاشق سوپ خوری

· شکر: نصف قاشق چای خوری

· یک حبه قند کوچک (به جای شکر )

طرز تهیه دوغ محلی با شیر

در این روش ابتدا شیر و آب را با هم مخلوط کنید و یک لیوان از این مخلوط را جدا کنید و کنار بگذارید .

بقیه مخلوط مایع را داخل ظرفی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گرم شود ولی به جوش نیاید. فقط در حدی گرم شود که وقتی دستتان را داخل آن فرو کردید، دستتان نسوزد.

بعد از گرم شدن مخلوط مایه شیر و آب، نمک، شکر و ماست را به همراه یک لیوان آب و شیری که کنار گذاشته بودید اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. مواد مخلوط شده را در ظرف مورد نظرتان بریزید و درِ ظرف را خوب و محکم ببندید و چند بار تکان دهید. سپس در جای گرم به مدت چند روز (3 الی4 روز) قرار دهید تا دوغ آماده شود. برای زودتر آماده شده دوغ می‌توانید آن را زیر نور آفتاب یا کنار شوفاژ قرار دهید.

نکته:

استفاده بیش از حد از شکر سبب بدمزه شدن دوغ می‌شود.

نظرات