
فرنوش شهابی
مواد لازم
آب انار: سه پیمانه و نیم
دانه انار: یک
پیمانه
شکر: سه
پیمانه
آب لیمو :به
مقدار لازم
طرز تهیه
انارها را به دو نیم تقسیم کنید. قسمت بریده شده را به کف کاسهای
بگیرید و با یک دست نصفی از انار را بگیرید و فشار دهید با انگشتان دیگر دانههای
انار را به داخل آن میتوانید فشار دهید و آب آن را در بیاورید. با این کار آب
انار تلخ نمیشود.
بعد در ظرفی آب انار و شکر را با هم ترکیب کرده و روی حرارت
قرار دهید تا به مدت 30 دقیقه بجوشد. سپس دانههای انار و آب لیمو را به ظرف در
حال جوش آب انار بریزید و 30 دقیقه دیگر بپزید. بعد از اینکه مربا قوام لازم را بهدست
آورد.یک قطره از آن را در یک ظرف سرد بریزید و ظرف را کج کنید اگر به سختی سرازیر
شد قوام مربای شما کامل و مربا آمادهاست. مربای آماده شده را در ظرفهای
استیل و در جای خنک و تاریک قرار دهید.