شیرینی توت بادامی
فرنوش شهابی
مواد لازم
بادام پوست گرفته و چرخ کرده: 500 گرم
خاک قند: 500 گرم
گلاب: یک استکان
طرز تهیه
این شیرینی را میتوانید در 30 دقیقه آماده کنید. با این مقدار مواد حدود 15 تا 20 عدد شیرینی توت میتوانید درست کنید.
ابتدا برای کندن پوست بادامها باید آب جوش را روی بادامها بریزید و کنار بگذارید تا چند دقیقه بماند و خیلی راحت میتوانید پوست بادامها را جدا کنید و سپس بادامها را در دستگاه یک دو سه یا غذاساز ریخته و به همراه مقداری پودر قند یا پودر شکر آسیاب کنید. با این روش بادامها به روغن نمیافتند .
بادام و خاک قند را با هم مخلوط میکنیم و سپس گلاب را کم کم داخل آن میریزیم تا به شکل یک خمیر در آید. دقت کنید که این خمیر نباید خیلی شل باشد. فقط کافی است کمی چسبندگی داشته باشد.
از خمیر، گلولههایی به اندازه یک فندق بر میداریم و با دست به شکل توت در میآوریم و سپس داخل شکر میغلطانیم. یک خلال پسته یا بادام در انتهای هر یک از آنها فرو میکنیم. میتوانیم آنها را تخت باز کنیم و داخل آن مقداری شکلات و یا مغز بگذاریم و آن را بسته و داخل خاک قند بغلطانیم.
شیرینیهای توت بادامی ما به همین راحتی حاضر شدند و میتوانیم سروشان کنیم یا حتی میتوانیم داخل ظرف در بسته برای مدتی نگهداری کرده و بعد در صورت نیاز سروشان کنیم .