کد خبر: ۳۳۶۱
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸

مینی‌تارت آجیلی

صفحه نخست » ویژه نامه نوروز

فرنوش شهابی

مواد لازم

خمیر تارت: به میزان لازم

شیر: 1 و 2/1 لیوان

وانیل: 1 قاشق چای‌خوری

تخم‌مرغ: 4 عدد

شکر: 6 قاشق

آرد ذرت: 3/1 لیوان

خامه: 2/1 لیوان

مربا و آجیل: به میزان لازم

طرز تهیه

فر را تا دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید.

خمیر تارت را پهن کنید و با قالب‌های دلخواهتان تارت را ببرید. آن‌ها را در سینی قالب شیرینی قرار دهید و با چنگال کف خمیرها را سوراخ کنید. آن‌ها را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید و سپس دمای فر را به 175 درجه کاهش دهید تا تارت‌ها طلایی رنگ شوند.

در مدتی که تارت‌ها در فر هستند، شیر را بجوشانید و وانیل را به آن اضافه کنید. تخم‌مرغ‌ها را بشکنید و سفیده‌ها را جدا کنید. زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و آرد‌ ذرت خوب مخلوط کنید و به شیر داغ اضافه کنید. مخلوط را آرام آرام روی حرارت ملایم هم بزنید تا غلیط شود. سپس آن را در ظرفی بریزید و پس از خنک شدن به یخچال انتقال دهید.

هنگامی که تارت‌ها آماده شدند، آن‌ها را از فر بیرون بیاورید و اجازه دهید تا کمی خنک شوند. کرم تخم‌مرغی را از یخچال بیرون بیاورید و با قاشق از آن در تارت‌ها بریزید. خامه را نیز حاضر کنید و روی تارت بریزید. کمی از آجیل و مربا دلخواهتان انتخاب کنید و به عنوان تزیین روی تارت‌ها قرار دهید. بهتر است قبل از سرو کردن کمی آن‌ها را در یخچال قرار دهید.

نظرات