کد خبر: ۳۳۶۰
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۳۹۸ - ۱۳:۳۸

شیرینی نخودچی بدون فر

صفحه نخست » ویژه نامه نوروز

فرنوش شهابی

مواد لازم

آرد نخود‌چی: 1 لیوان

هل: 2 عدد

شکر: 1 لیوان

کره: 1 لیوان

طرز تهیه

ابتدا آرد را داخل تابه‌ای با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و عطر خوبی از آرد بلند شود.

آرد را که به این مرحله رسید از روی حرارت بردارید تا کم کم سرد شود.

هل و شکر را آسیاب کنید تا به صورت پودر در بیایند. و علت این‌که از ابتدا از هل آسیاب شده استفاده نمی‌کنیم این است که عطر و بوی خود را حفظ کند.

کره را هم ذوب می‌کنیم به طوری که داغ نباشد و وقتی آرد نخود‌چی تفت داده شده سرد شد شکر، هل و کره را به آن اضافه می‌کنیم و با دست خوب مخلوط می‌کنیم تا به شکل خمیر در بیاید. سپس خمیر آماده شده را روی سطحی صاف که کاغذ روغنی قرار دادیم به قطر 2 سانت پهن می‌کنیم و با قالب‌های دلخواه شکل می‌دهیم. روی آن را هم با کمی زعفران یا گلاب مرطوب می‌کنیم و با خلال یا پودر پسته تزیین می‌کنیم و در ظرف در دار در یخچال نگه‌داری می‌کنیم.

نظرات