فرنی سنجد و سبوس گندم
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی
مواد لازم
شیر مادر یا شیرگاو: 6 قاشق غذاخوری
سنجد: 3 عدد
آرد برنج:1 قاشق چایخوری
آرد سبوس گندم: 2 قاشق چایخوری
بادام: 5 عدد
طرز تهیه
ابتدا مغز بادامها را با ریختن آب جوش پوست بگیرید و رنده کنید. سنجدها را هم پوست کنده و گوشت آنها را رنده کنید. شیر را روی حرارت ملایم بجوشانید و آرام آرام آرد سبوس گندم و آرد برنج را اضافه کنید. بعد نوبت مغز بادام و سنجد است. آنقدر هم بزنید تا قوام بیاید و غلیظ شود. اجازه بدهید خنک شود تا کوچولو بتواند به راحتی میل کند.
نظرات