کد خبر: ۶۱۳۹
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۶

کوفته تره‌فرنگی ترکیه‌ای

صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم
تره‌فرنگی: ۲۰۰ گرم
گوشت چرخ‌کرده: ۱۵۰ گرم
تخم‌مرغ: ۲ عدد
سیب‌زمینی: ۱ عدد (متوسط)
نمک: ۱ قاشق مرباخوری
فلفل‌سیاه: ۱ قاشق چای‌خوری
آرد سوخاری: یک‌دوم لیوان
زرده تخم‌مرغ: ۲ عدد

طرز تهیه
تره‌فرنگی‌ها را خوب بشویید و به‌اندازه دلخواه خرد کنید. یک تابه را روی حرارت قرار دهید و در آن مقداری روغن بریزید. تره‌‌فرنگی‌ها را در آن بریزید و تفت دهید. یک لیوان آب به آن اضافه کنید. بعد از اینکه جوش آمد، درب ظرف را بگذارید و اجازه دهید کاملا بپزند. حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه برای پخت تره‌فرنگی‌ها کافیست. بعد از پخت، آن‌ها را آب‌کش کنید.
آب گوشت را بگیرید و با تره‌فرنگی‌های آب‌پز شده مخلوط کنید. نمک، فلفل، تخم‌‌مرغ و سیب‌زمینی را اضافه کنید. همه مواد را با هم ورز دهید تا یک مخلوط یکدست و منسجم داشته باشید. مواد را برای حداقل ۳۰ دقیقه در یخچال استراحت دهید.
بعد از خارج‌ کردن مواد از یخچال، آن‌ها را با دست خود گرد کنید. در یک کاسه زرده تخم‌‌مرغ را هم بزنید. کوفته‌ تره‌فرنگی ترکی را در زرده تخم‌مرغ و سپس در آرد سوخاری بغلتانید.
در یک تابه روغن بریزید و وقتی به حد کافی گرم شد کوفته‌ها را در آن سرخ کنید. بعد از سرخ شدن، کوفته‌ تره فرنگی ترکی را روی دستمال حوله‌ای قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود. کوفته‌‌ها را در ظرف مناسب به‌همراه ماست و سبزی خوردن با نان یا برنج سرو کنید.

نظرات