
فرنوش شهابی
مواد لازم
شیرعسل: 1 قوطی
پودر کاکائو: 5 قاشق
غذاخوری
کره: 2 قاشق غذاخوری
ترافل برای تزیین: مقداری
طرز تهیه 
تمام مواد را درون قابلمه بریزید سپس بر روی حرارت ملایم قرار
دهید و مرتب به هم بزنید تا مواد غلیظ شوند و حالت خمیری نرم پیدا کنند.
ظرفی را چرب کنید سپس مایه شکلات غلیظ شده را درون آن بریزید و
داخل یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شود.
پس از آن که خنک شد دست خود را با کره چرب کنید و مقداری از
مواد را در دست به صورت گرد در آورید و در ترافل شکلاتی بچرخانید و درون کاغذهای
مخصوص شکلات قرار دهید.
نکات
میتوانید بجای پودر کاکائو و کره از یک بسته شکلات تلخ
استفاده کنید، همچنین اگر ترافل در دسترس ندارید میتوانید گلولههای شکلاتی را
درون پودر پسته، نارگیل، فندق، پرک بادام و…
بچرخانید و سرو کنید.