
فرنوش شهابی
موادلازم
برنج: یک کیلوگرم
بادمجان حلقه شده: یک
کیلوگرم
پیاز سرخشده: یک
پیمانه
گوشت چرخکرده: 500
گرم
گوجهفرنگی حلقه شده:
دو پیمانه یا پنج عدد
رب گوجهفرنگی: دو
قاشق غذاخوری
روغن: نصف پیمانه
نمک، ادویه و زردچوبه:
به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها را سرخ
کرده و کنار میگذاریم. سپس با پیاز داغ و کمی
گوجهفرنگی، گوشت را تفت میدهیم و نمک و زردچوبه و ادویه را اضافه میکنیم. میتوانیم
به همان گوشت سرخشده، رب گوجهفرنگی را هم اضافه کنیم.
برنج را شسته آبکش
کرده و از ته قابلمه لابهلای آن گوشت، بادمجان و گوجهفرنگی را قرار داده و نصف
لیوان روغن و آب ریخته و آن را دم میکنیم.