فرنوش شهابی
مواد لازم:
گوجهفرنگی: یک کیلوگرم
روغن زیتون: یک قاشق غذاخوری
پیاز: یک عدد
سیر: دو حبه
خامه کمچرب: دو قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
ابتدا پوست پیاز و سیر را کنده و خرد کنید و حدود دو دقیقه آن را در یک قاشق روغن زیتون سرخ کنید. گوجهفرنگیها را بشویید و سپس خرد کرده و در یک لیتر آب با نمک و فلفل به مدت ۱۵ دقیقه بجوشانید. سپس پیاز و سیر را اضافه کرده و روی حرارت کم قرار دهید و ۲ قاشق خامه را به آن اضافه کرده و ۱۰ دقیقه حرارت دهید سپس سوپ آماده را در ظرف دلخواه ریخته و آن را با مقداری سبزیجات معطر تزیین کنید.
...