کد خبر: ۹۷۱
تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۳۹۶ - ۱۴:۱۴
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

پاستا: 500 گرم

كره: نیم پیمانه

سینه مرغ: 300 گرم پخته و تكه تكه شده

جعفری: اندكی برای تزئین

نمك و فلفل: به مقدار لازم

كره: 4/1 پیمانه

خامه: یك پیمانه

سیر: یك حبه خرد شده

پنیر پارمزان رنده شده: یك پیمانه و نیم

جعفری تازه: 4/1 پیمانه ریز شده

طرز تهیه:

در یك ظرف 5 پیمانه آب بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن پاستا و نمک اضافه كنید. در ظرف را باز بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید. در تابه‌ای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغ‌ها طعم بگیرند. پاستاهای پخته شده را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كرده‌اید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آن‌ها اضافه كنید.

...

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: