فرنوش شهابی
پاستا: 500 گرم
كره: نیم پیمانه
سینه مرغ: 300 گرم پخته و تكه تكه شده
جعفری: اندكی برای تزئین
نمك و فلفل: به مقدار لازم
كره: 4/1 پیمانه
خامه: یك پیمانه
سیر: یك حبه خرد شده
پنیر پارمزان رنده شده: یك پیمانه و نیم
جعفری تازه: 4/1 پیمانه ریز شده
طرز تهیه:
در یك ظرف 5 پیمانه آب بریزید. وقتی آب جوش آمد به آن پاستا و نمک اضافه كنید. در ظرف را باز بگذارید تا پاستاها بپزند. در این مدت یكی دو بار مخلوط را هم بزنید. در تابهای دیگر كره را آب كنید و مرغ را به آن اضافه كنید و كمی تفت دهید. سپس نمك و فلفل و سس آلفردو را به آن بیافزایید و بگذارید با هم چند قل بخورند تا مرغها طعم بگیرند. پاستاهای پخته شده را آبكشی كنید و در ظرفی كه از قبل كمی گرم كردهاید بكشید و مخلوط مرغ و سس آلفردو را به آنها اضافه كنید.
...