فرنوش شهابی
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر:
تره فرنگی: 4 عدد
آب مرغ: 3 لیتر
پیاز خرد شده: یک عدد
کره: 50 گرم
آرد سفید گندم: 5 قاشق غذاخوری
شیر: 5/1 لیتر
خامه: 150 گرم
جعفری برای تزئین: به مقدار لازم
آب لیمو یا لیموی تازه: به مقدار لازم
نمک و فلفل: به مقدار لازم
طرز تهیه:
قسمت سفید ساقه ترهفرنگی را برشهای حلقوی بدهید، سپس در آب خس کنید تا کاملا تمیز شود. بعد با مقداری آب مرغ روی حرارت بگذارید تا کاملا بپزد. کره را در قابلمهای بریزید و روی حرارت قرار دهید. سپس پیاز را در آن تفت دهید تا نرم و شفاف شود؛ آنگاه آرد را بیفزایید و کمی دیگر تفت دهید. شیر را کمکم افزوده و به طور مرتب هم بزنید تا آرد علاوه بر پخته شدن گلوله نشود و کمی غلیظ شود. سپس ترهفرنگی پخته شده و بقیه آب مرغ و نمک و فلفل را اضافه نمایید و بگذارید تا سوپ جا بیفتد.
...