فرنوش شهابی
مواد لازم:
گوشت چرخ کرده: 200 گرم
برنج: 200 گرم
نعنا خشک: 25 گرم
شکر: 100گرم
سرکه:3/2 لیوان
پیاز: یک عدد
تخممرغ: یک عدد
آب: یک لیوان
نمک، فلفل سیاه، زردچوبه: به میزان دلخواه
طرز تهیه:
برنج را با کمی آب روی حرارت قرار دهید تا آب آن کشیده، شفته شود. سپس پیاز را رنده و آب آن را بگیرید و به همراه گوشت به برنج اضافه نمایید. سپس نمک، شکر، ادویه و نعنا خشک را اضافه کنید. تمامی مواد را با دست ورز دهید. وقتی مواد خوب مخلوط شدند تخممرغ را نیز بشکنید و با مواد کاملا ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. از مواد به اندازه یک پرتقال برداشته و به شکل تخممرغ فرم دهید و کف ظرف بچینید. در ظرفی مناسب دیگری، سرکه را با آب، 2 قاشق روغن و شکر ترکیب نمایید، روی حرارت قرار دهید تا کمی غلیظ شود. سپس سُس آماده شده را روی کوفته ها بریزید. با حرارت ملایم حدودا یک ساعت زمان لازم است تا کوفته ها کاملا مغز پخت شوند.
...