فرنو ش شهابی
مواد لازم
پنیر خامهای شکلاتی: ¼ پیمانه + ۳ قاشق غذاخوری شکر
پودر کاکائو 3 قاشق غذا خوری
پنیر خامهای 225 گرم
شیر دو قاشق غذاخوری + دو قاشق چایخوری
عصاره وانیل نصف قاشق چایخوری
خمیر شیرینی دو ورق
تخم مرغ هم زده یک عدد
۱توت فرنگی تازه پیمانه
پودر قند
برگهای تازه نعنا
طرز تهیه
فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن کنید. دو لایه
کاغذ روغنی کف سینی بچینید. روی
سطح صاف، آرد بپاشید و خمیر را روی آن قرار دهید. خمیرها را به شش بخش مساوی تقسیم
کنید و داخل سینی فر بچینید. با قلممو روی خمیرها تخممرغ بمالید. سپس به مدت ۱۰
دقیقه در فر قرار دهید تا کاملا برشته و طلایی شوند. خمیرها را از سینی خارج کنید
و روی توری فلزی قرار دهید تا خنک شوند.
برای تهیه پنیر خامهای شکلاتی در یک
کاسه متوسط، شکر و پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید. در کاسهای دیگر، پنیر خامهای،
شیر و وانیل را با چنگال هم بزنید تا کاملا با هم مخلوط شوند. سپس مخلوط شکر را
اضافه کنید.
برای
درست کردن شیرینی ناپلئونی، ۲.۵ قاشق غذاخوری پنیر خامهای شکلاتی را
روی هر کدام از نانها بگذارید. روی آنها ¼ پیمانه توتفرنگی خرد
شده بگذارید و روی آن، یک لایه نان دیگر قرار دهید تا حالت ساندویچی به
خود بگیرند.. روی آنها پودر قند
بپاشید و با برگ نعنا و توتفرنگی تزئین کنید.