فرنوش شهابی
اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین یک غذای زیبا و شکیل است که به سرعت آماده میشود. اسکاچ مرغ اصالتا یک غذای انگلیسی است. اسکاچ انواع گوناگونی دارد. همچنین اسکاچ مرغ را با تخممرغ نیز میتوان تهیه کرد. در ادامه با طرز تهیه اسکاچ مرغ با تخم بلدرچین آشنا خواهید شد.
مواد لازم
گوشت مرغ چرخ شده: 350 گرم
تخم بلدرچین: 1 2 عدد
سیر له شده: 3 حبه
پیاز: 2 عدد
سس خردل: یک و نیم قاشق چایخوری
سس فلفل: یک و نیم قاشق چایخوری
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
کنجد: مقداری
ابتدا تخمهای بلدرچین را آبپز کنید و پس از آن پوست آنها را جدا کنید. پیازها را رنده کنید و آب اضافی آن را بگیرید. سپس مرغ چرخ شده، سیر له شده، سس خردل، سس فلفل، نمک و فلفل سیاه را در ظرفی مناسب با پیازهای رنده شده مخلوط کنید. ۳ قاشق کنجد را به مخلوط اضافه کنید و هم بزنید. مقداری به اندازه یک گردو از مخلوط بردارید و آن را به شکل کروی شکل دهید. سپس یک تخم بلدرچین را به آرامی داخل آن جای دهید و با مایه مرغ دور تخم بلدرچین را کاملا پر کنید. اسکاچها را درون تابهای محتوی روغن داغ سرخ نمایید. اسکاچ مرغ شما آماده است. میتوانید اسکاچها را با گلهایی از هویج تزيين کنید.
...