کد خبر: ۶۱۴۰
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۵۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم شربت بهارنارنج:

عرق بهار نارنج: دوسوم پیمانه

شکر: 2 پیمانه

آب: 1 پیمانه

آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوی

طرز تهیه شربت بهارنارنج:

ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و شکر و آب را اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و به‌خوبی هم بزنید تا دانه‌های شکر به‌خوبی حل شود و قوام پیدا کند.

در این مرحله عرق بهارنارنج را اضافه کنید و دوباره هم بزنید این کار را 5 دقیقه ادامه دهید تا شربت شفاف‌تر و غلیظ‌تر شود.

پنج دقیقه بعد از اضافه کردن عرق بهارنارنج، آبلیموی تازه را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر بمانید تا شربت سرد شود. وقتی شربت بهارنارنج سرد شد می‌توانید درون لیوان ریخته و به همراه چند تکه یخ نوش جان کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: