فرنوش شهابی
مواد لازم شربت بهارنارنج:
عرق بهار نارنج: دوسوم پیمانه
شکر: 2 پیمانه
آب: 1 پیمانه
آبلیمو تازه: 1 قاشق غذاخوی
طرز تهیه شربت بهارنارنج:
ابتدا یک قابلمه مناسب را انتخاب کنید و شکر و آب را اضافه کنید و روی شعله با حرارت کم قرار دهید و بهخوبی هم بزنید تا دانههای شکر بهخوبی حل شود و قوام پیدا کند.
در این مرحله عرق بهارنارنج را اضافه کنید و دوباره هم بزنید این کار را 5 دقیقه ادامه دهید تا شربت شفافتر و غلیظتر شود.
پنج دقیقه بعد از اضافه کردن عرق بهارنارنج، آبلیموی تازه را اضافه کنید و بعد از 2 دقیقه شعله را خاموش کنید و منتظر بمانید تا شربت سرد شود. وقتی شربت بهارنارنج سرد شد میتوانید درون لیوان ریخته و به همراه چند تکه یخ نوش جان کنید.