کد خبر: ۶۱۳۶
تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۰ - ۱۸:۳۵
پپ
صفحه نخست » عطارباشی

تخم‌مرغ در طب سنتی از جمله غذاهای پرانرژی و زودهضم شمرده می‌شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می‌شود.

دکتر ابراهیم خادم متخصص طب سنتی و عضو هیئت‌علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران در خصوص جایگاه تخم‌مرغ در طب سنتی گفت: در طب سنتی ایران برای ارزش غذایی تخم‌مرغ جایگاهی ویژه در نظر گرفته شده و ارزش غذایی آن شبیه گوشت دانسته شده است.
وی اظهار داشت: طبیعت زرده آن مایل به گرمی و سفیده آن سردتر قلمداد شده است.
وی عنوان کرد: زرده تخم‌مرغ عسلی نزدیک به سفتی با قوام مشابه عسل که به اندازه کافی در معرض حرارت قرار گرفته و امکان انتقال بیماری هایی نظیر سالمونلا در آن از بین رفته است در طب سنتی از جمله غذاهای پرانرژی و زودهضم شمرده می‌شود که استفاده از آن خصوصا جهت کودکان در حال رشد توصیه می‌شود.
وی تصریح کرد: تخم اردک و مرغابی غلیظ و دیرهضم بوده و استفاده طولانی مدت از آن توصیه نمی‌گردد
ارزش غذايی آن نیز کمتر از تخم‌مرغ است.
وی در پایان گفت: در مصرف تخم‌مرغ نیز مانند هر غذای مفید دیگر باید جانب اعتدال نگاه داشته شود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: