شیرینی حاجی بادام
صفحه نخست » ویژه نامه نوروز

فرنوش شهابی
مواد لازم
زرده تخممرغ: 2 عدد
پودر شکر: 160 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
هل ساییده: یک قاشق چایخوری
پودر بادام: 300 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زردههای تخممرغ و پودر شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا کرم مانند شود. سپس گلاب، پودر بادام، جوش شیرین و هل ساییده شده را به آن بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت به دست آید. از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه یک نخود بردارید و در دست گرد کنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس خمیر شیرینی را در فر با حرارت ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵دقیقه بپزید تا شیرینی شما آماده میل کردن شود.
...
نظرات