فرنوش شهابی
مواد لازم
زرده تخممرغ: 2 عدد
پودر شکر: 160 گرم
جوش شیرین: یک قاشق چایخوری
هل ساییده: یک قاشق چایخوری
پودر بادام: 300 گرم
گلاب: 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا زردههای تخممرغ و پودر شکر را با همزن برقی آنقدر بزنید تا کاملا کرم مانند شود. سپس گلاب، پودر بادام، جوش شیرین و هل ساییده شده را به آن بیفزایید و آنقدر هم بزنید تا خمیری یکدست و یکنواخت به دست آید. از خمیر گلولههای کوچکی به اندازه یک نخود بردارید و در دست گرد کنید و در سینی چرب شده بچینید. سپس خمیر شیرینی را در فر با حرارت ۲۴۰ درجه فارنهایت (۱۲۰ درجه سانتیگراد) به مدت ۱۵دقیقه بپزید تا شیرینی شما آماده میل کردن شود.
...