فرنوش شهابی
مواد لازم
کنسرو نخود: 600 گرم
پیاز خرد شده: 2 پیمانه
روغنزیتون بکر: دوسوم پیمانه
گوجهفرنگی: 4 عدد
تخممرغ آبپز: 4 عدد
سرکه: 6 قاشق غذاخوری
نمک: 1 قاشق چایخوری
فلفل تازه آسیاب شده: به مقدار لازم
جعفری: به مقدار لازم
طرز تهیه
ابتدا تخممرغها را آبپز کرده، پوستش را بگیرید و خرد کنید و سپس گوجهفرنگیها را خرد کنید بعد از آن یک کاسه کوچک بردارید و سرکه، روغنزیتون و نمک را با هم مخلوط کنید.
گوجهفرنگی، تخممرغ، کنسرو نخود و پیاز خرد شده را داخل یک ظرف ریخته و با هم مخلوط کنید و سالاد را با جعفری خرد تزیین کنی. در آخر سس آماده شده را روی سالاد بریزید و سرو کنید.