کد خبر: ۵۷۰۹
تاریخ انتشار: ۲۱ فروردين ۱۴۰۰ - ۱۹:۵۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

اسفناج یا برگ چغندر: نیم کیلو

رشته لخشک: ۲۰۰ گرم

عدس: ۲۰۰ گرم

کشک یک‌دوم پیمانه

پیاز: ۱ عدد

سیر: ۴ حبه

پیازداغ و نعناداغ: به مقدار لازم برای تزئین

نمک و فلفل سیاه و زردچوبه: به مقدار لازم

ابتدا عدس را از یک ساعت قبل بگذارید تا خیس بخورد و سپس داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا عدس‌ها پخته شود برای اینکه پوست عدس جدا نشود مقداری کمی نمک به عدس اضافه کنید بعد از پخت آبکشی کنید.

پیاز را شسته و نگینی ریز خرد کنید و داخل قابلمه مورد نظر با کمی زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس سیر را پوست بگیرید و رنده ریز بزنید و به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید تا عطر سیر خارج شود.

وقتی پیاز و سیر تفت خورد عدس را افزوده و سپس چند لیوان آب اضافه کنید و اجازه دهید تا آب به جوش بیاد وقتی به جوش آمد رشته لخشک را داخل آن ریخته و به‌مدت چند دقیقه اجازه دهید تا بجوشد حتما در حین جوشیدن لخشک‌ها را هم بزنید تا بهم نچسبد.

اسفناج‌ها را پاک کنید و ساطوری کنید و داخل تابه کمی تفت دهید تا پخته شود و آب اضافی آن گرفته شود سپس اسفناج را به مواد آش اضافه کنید و هم بزنید.

در انتهای پخت کشک را با کمی آب ولرم باز کنید و به آش اضافه کنید و سپس نمک آش را اندازه می‌کنیم به همین راحتی آش لخشک ما حاضر شد حالا آش را در ظرف سرو ریخته و با پیازداغ و نعناداغ تزئین کنید. نوش جان

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: