فرنوش شهابی
مواد لازم
گوشت: ۵۰۰ گرم
گندم شیر: ۱۰۰ گرم
نخود: ۷۰ گرم
پیاز متوسط: 1 عدد
رشته آش: به مقدار لازم (در صورت تمایل)
کشک ساییده شده: به مقدار لازم
سیر: به میزان لازم
نعناداغ: به میزان لازم
نمک: به میزان لازم
زردچوبه: به میزان لازم
فلفلسیاه: به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را خرد کنید و در یک قابلمه بگذارید تا با آب بپزد و نیمپز شود. پیاز را ریز خرد کنید و مقداری تفت دهید. سپس نخود را به همراه پیاز کمی تفت دهید. ادویههای زردچوبه و فلفل سیاه را نیز به قابلمه اضافه کنید. بعد از پختن مواد، گوشتها را له و به قابلمه اضافه کنید. سپس گندم شیری را که از قبل پختهاید به قابلمه اضافه کنید. پس از آنکه تمامی مواد را با هم مخلوط کردید کشک ساییده شده را روی مواد در قابلمه بریزید و بگذارید یک ربع بپزد. سپس رشته آشی را اضافه کنید و اجازه دهید تا کامل باز شود (حدودا یک ربع زمان میبرد). بعد از پخت آن نعنا داغ و سیر داغ و کمی نمک درون قابلمه بریزید و بگذارید آش کاملا جا بیفتد. گندمها را از طریق آسیاب کردن بهصورت بلغور در بیاورید و سپس آن را الک کنید تا آرد آن جدا شود. سپس گندمها را در یک قابلمه بریزید و مقداری شیر، زنجبیل، زیره، سیاهدانه، زردچوبه و فلفلسیاه بریزید و بگذارید مواد بپزد. بعد از پخت آنها را روی پارچهای داخل یک قابلمه دیگر بریزید تا خشک شود.