فرنوش شهابی
مواد لازم:
آرد سفید: 1 پیمانه
سفیده تخممرغ: 1 عدد
شیر: دوسوم پیمانه
کنسرو ذرت: 1 عدد، 200 گرمی
نمک و فلفل: به مقدار لازم
روغن: برای سرخ کردن
چاتنی گوجهفرنگی: برای سرو
طرز تهیه:
آرد، سفیده تخممرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوطکن ریخته تا پورهای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس بهاندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود. پنکیکهای آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجهفرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.