کد خبر: ۵۴۹۴
تاریخ انتشار: ۲۸ آبان ۱۳۹۹ - ۱۸:۵۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

آرد سفید: 1 پیمانه

سفیده تخم‌مرغ: 1 عدد

شیر: دوسوم پیمانه

کنسرو ذرت: 1 عدد، 200 گرمی

نمک و فلفل: به مقدار لازم

روغن: برای سرخ کردن

چاتنی گوجه‌فرنگی: برای سرو

طرز تهیه:

آرد، سفیده تخم‌مرغ، شیر و نصف از ذرت را در غذاساز یا مخلوط‌کن ریخته تا پوره‌ای شکل شود. نمک، فلفل و مابقی ذرت را به مخلوط اضافه کنید. روغن را در تابه ریخته و روی حرارت متوسط قرار دهید سپس به‌اندازه یک قاشق غذاخوری از مایه را برداشته، داخل تابه بریزید و دو طرف پنکیک را سرخ کنید تا طلایی شود. پنکیک‌های آماده شده را در ظرف مورد نظر چیده و با چاتنی گوجه‌فرنگی یا به دلخواه با سس کچاپ یا تند سرو نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: