فرنوش شهابی
ماست: 1 پیمانه
پودر جوانه گندم: 1/2 پیمانه
پودر دارچین: 2 قاشق چایخوری
جوزهندی: مقداری
شیر: 1/2 پیمانه
بادام پرک شده: مقداری
گردو خرد شده :مقداری
کشمش: 3 قاشق غذاخوری
سیب پوست کنده و خرد شده: 1/2 پیمانه
توتفرنگی: 2 عدد
طرز تهیه
برای درست کردن این پیش غذا باید ابتدا پودر جوانه گندم را با ماست و کشمش مخلوط کنید و داخل یک ظرف دربسته به مدت 24 ساعت در یخچال قرار دهید. سپس در روز به مواد مخلوط شده شیر را به همراه مقدار کمی بادام پرک شده، جوزهندی، پودر دارچین، مقدار کمی گردوی خرد شده، سیب و توتفرنگی را اضافه کنید و میل کنید.