فرنوش شهابی
آرد برنج: 2 قاشق غذاخوری یا 5 قاشق برنج پخته شده و له شده
کلم رنده شده: 4/3 پیمانه
عدس یا هریک از حبوبات دلخواه: یک پیمانه
پیاز رنده شده آبگرفته: 4/1 پیمانه
فلفل سبز دلمهای رنده درشت: نصف یک عدد
زنجبیل رنده شده: 2 قاشق غذاخوری
سیر: دو حبه رنده شده
زیره: نصف قاشق چایخوری
پودر کاری و ادویه دلخواه
زردچوبه
نمک و فلفل قرمز و سیاه
نارگیل رنده شده: یک قاشق غذاخوری
بکینگپودر: یک پنسه
روغن سرخکردنی
طرز تهیه
عدس یا هر حبوباتی را که انتخاب کردید از چند ساعت قبل خیس کنید. سپس حبوبات را در دستگاه غذاساز بریزید و له کنید.
بعد از له شدن حبوبات بقیه مواد تهیه شده را بهترتیب داخل غذاساز بریزید و هم بزنید تا همه مواد با هم مخلوط و یکدست شوند.
در یک قابلمه یا تابه گود مقداری روغن بریزید به اندازهای که دوناتها داخل آن غوطهور شود. روغن را روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود.
از مایه آماده شده به اندازه یک نارنگی بردارید و داخل نایلون بگذارید تا بتوانید آن را دایرهای شکل کنید. بعد در وسط آن با انگشت یک سوراخ ایجاد کنید تا مثل دونات شود.
سپس دوناتها را یکی پس از دیگری داخل روغن بیندازید تا دو طرف آن سرخ شود. دوناتها را روی دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن را جذب شود. با انواع سبزیجات و سس آن را دورچین کنید.