فرنوش شهابی
مواد اولیه
گوشت: 200 گرم
برنج: 100 گرم
پياز: يك عدد
نمك، فلفل سياه و روغن: به ميزان لازم
طرز تهيه
ابتدا برنج را كاملا شسته با يك قاشق نمك در آب خيس كنيد، پس از نيم ساعت آب آن را دور ريخته مجددا دو پيمانه آب به آن اضافه كرده تا با دو قاشق روغن به مدت 45 دقيقه به آرامي بپزد و دم بكشد. گوشت را تكهتكه كرده و در پياز رندهشده همراه نمك و فلفل به مدت دو ساعت بگذاريد در يخچال بماند بعد گوشت را به سيخ زده و روي ذغال يا اجاقگاز كباب كنيد.
نکته: اين غذا همراه دوغ محلي خورده ميشود.
در ظرفهاي جداگانه مخلفات اين غذا را بچينيد: اشپل شور، ماست چكيده، كره محلي، زيتون، باقلاي خيسشده، پياز.
....