کد خبر: ۵۱۹۱
تاریخ انتشار: ۱۰ شهريور ۱۳۹۹ - ۱۴:۴۱
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

موز: 4 عدد

کنجد: یک‌چهارم پیمانه

عسل: یک‌چهارم پیمانه

شیر: 3 پیمانه

پودر بادام: یک‌دوم پیمانه

گردو (خرد شده): یک‌چهارم پیمانه

پسته (خرد شده): یک‌دوم پیمانه

طرز تهیه معجون عسلی

کنجد ،پسته ، گردو و بادام را به همراه عسل با هم مخلوط کنید و شیر را کم‌کم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. مواد مخلوط شده را به همراه سه عدد موز در دستگاه مخلوط‌کن بریزید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی به وجود بیاید. سپس معجون به دست آمده را در لیوان‌های مورد نظر بریزید و با یک عدد موز باقی‌مانده معجون را تزیین کنید و به همراه کمی خلال پسته، کنجد و یا بادام پرک سرو کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: