فرنوش شهابی
موز: 4 عدد
کنجد: یکچهارم پیمانه
عسل: یکچهارم پیمانه
شیر: 3 پیمانه
پودر بادام: یکدوم پیمانه
گردو (خرد شده): یکچهارم پیمانه
پسته (خرد شده): یکدوم پیمانه
طرز تهیه معجون عسلی
کنجد ،پسته ، گردو و بادام را به همراه عسل با هم مخلوط کنید و شیر را کمکم به آن اضافه کنید و مدام هم بزنید. مواد مخلوط شده را به همراه سه عدد موز در دستگاه مخلوطکن بریزید و به مدت 3 دقیقه هم بزنید تا مواد کاملا با هم ترکیب شوند و مخلوط یکدستی به وجود بیاید. سپس معجون به دست آمده را در لیوانهای مورد نظر بریزید و با یک عدد موز باقیمانده معجون را تزیین کنید و به همراه کمی خلال پسته، کنجد و یا بادام پرک سرو کنید.