فرنوش شهابی
ونوشک تازه: 1 پیمانه
گوشت چرخکرده: 250 گرم
برنج: 2 پیمانه
رب گوجهفرنگی: 2 قاشق غذاخوری
پیاز سرخ شده: 3 قاشق غذاخوری
زعفران دم کرده:2 قاشق غذاخوری
نمک و زردچوبه: به میزان کافی
روغن زیتون یا روغن حیوانی: به مقدار نیاز
طرز تهیه ونوشک پلو
ابتدا برنج را بشویید و بعد از چند ساعت خیس دادن در آب و نمک به صورت کته یا آبکشی بپزید. داخل قابلمه ای ونوشک را با گوشت چرخکرده، کمی نمک، زردچوبه و یکونیم پیمانه آب مخلوط کنید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا گوشت بپزد. بعد از پخته شدن گوشت رب گوجهفرنگی را به داخل مواد قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید تا چند جوش بزند. سپس مقداری روغن و پیاز سرخشده را به آنها اضافه کنید و بعد از دو، سه دقیقه جوشیدن و تبخیر آب گوشت، قابلمه را از روی حرارت بردارید.
مخلوط گوشت را لابهلای برنج پخته شده بکشید و با کمی برنج زعفرانی شده سرو کنید.