فرنوش شهابی
هویج: 2 عدد
کدو: 1 عدد متوسط
پنیر بز: یکچهارم پیمانه
پیاز قرمز: 1 عدد کوچک
کاهو: 1 عدد کوچک
روغن زیتون: 2 قاشق غذاخوری
سرکه بالزامیک: 1 قاشق غذاخوری
نمک و پودر فلفل سیاه: مقداری
طرز تهیه سالاد سبزیجات کبابی با پنیر بز
ابتدا پیازها را خلالی برش زده و لایههای آن را جدا کنید و هویجها را خلالی خرد کنید طوری که طول هر خلال آن 2.5 سانتیمتر باشد و کدوها را ابتدا به چهار قسمت مساوی برش بزنید و آن را به قسمتهای 4 سانتیمتری خرد نمایید.
کاهو را هم خرد کنید از قبل فر را روشن کنید و با درجه 450 درجه فرنهایت گرم نمایید و سینی فر را بیرون بیاورید و کدو ، هویج و کاهو را روی آن بچینید و با روغن زیتون روی مواد را کمی چرب کنید و مقداری نمک و فلفل روی آنها بپاشید.
سبزیجات را برای 20 الی 25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا به حالت کبابی در بیایند.
در ظرفی که قرار است سالاد خود را سرو نمایید مقداری سرکه و باقیمانده روغن زیتون را با مقدار کمی فلفل و نمک مخلوط کرده کاهو را به آن آغشته کنید. سپس کدو و هویج و پیاز کباب شده را روی کاهو بچینید و آخر از همه پنیر بز لهشده را روی سالاد قرار دهید و سالاد را سرو نمایید.