فرنوش شهابی
مواد لازم:
سینه مرغ: ۵۰۰ گرم
تخممرغ متوسط: ۲ عدد
آرد سفید: ۱ استکان
پنیر پیتزا: ۱ استکان
پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
پودر سیر: ۲/۱ قاشق چایخوری
نمک،فلفل قرمز، فلفلسیاه و زردچوبه
روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
سینه مرغ چرخکرده یا (میتوانید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز، آن را به قطعات ریز خرد کنید، سپس در کاسهای مرغ چرخکرده، آرد، تخممرغ، پنیر، پیازچه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آن را به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکوها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آنها را در دمای متوسط رو به کم طبخ کنید، در غیر این صورت بیرون کوکوها میسوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمیشوند. این کوکو را میتوانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید
دوستان میتوانید ادویههای دیگه طبق ذائقهخود اضافه کنید.