کد خبر: ۴۹۷۷
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۳۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم:

سینه مرغ: ۵۰۰ گرم

تخم‌مرغ متوسط: ۲ عدد

آرد سفید: ۱ استکان

پنیر پیتزا: ۱ استکان

پیازچه خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر: ۲/۱ قاشق چای‌خوری

نمک،فلفل قرمز، فلفل‌سیاه و زردچوبه

روغن زیتون یا مایع: ۱ قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

سینه مرغ چرخ‌کرده یا (می‌توانید روی تخته قرار دهید و با استفاده از یک چاقوی تیز، آن را به قطعات ریز خرد کنید، سپس در کاسه‌ای مرغ چرخ‌کرده، آرد، تخم‌مرغ، پنیر، پیازچه، جعفری، پودر سیر، نمک و فلفل و زردچوبه را هم اضافه کنید خوب مخلوط کنید تا ترکیب شود. مقداری روغن را در یک ماهیتابه ریخته و روی حرارت متوسط ​رو به کم قرار دهید. دستتون را خیس یا چرب کنید و از مخلوط مرغ بردارید و شکل دهید و آن را به ماهیتابه منتقل کنید و هر دو طرف کوکو را برای چند دقیقه بگذارید بپزند تا کوکو‌ها طلایی شوند به خاطر داشته باشید که شما باید آن‌ها را در دمای متوسط رو به ​​کم طبخ کنید، در غیر این صورت بیرون کوکوها می‌سوزند اما داخل آن به خوبی پخته نمی‌شوند. این کوکو را می‌توانید با سس کچاپ یا سس مایونز سرو کنید و لذت ببرید

دوستان می‌توانید ادویه‌های دیگه طبق ذائقه‌خود اضافه کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: