کد خبر: ۴۹۵
تاریخ انتشار: ۳۰ بهمن ۱۳۹۵ - ۱۷:۴۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


مواد لازم:

تخم‌مرغ: 3 عدد

اسفناج: ۶۰۰ الی ۷۰۰ گرم

پیاز سرخ شده بدون روغن: ۳ قاشق غذا خوری

نمک و زردچوبه: به میزان کافی

روغن سرخ کردنی: چند قطره

پنیر پیتزای رنده شده: یک قاشق غذا خوری

کنجد: یک قاشق غذا خوری

طرز تهیه :

انتهای اسفناج را با کارد بریده و خوب بشویید و در قابلمه آب بریزید و آب که به جوش آمد اسفناج را در آب بریزید وقتی پخته شد روی صافی ریخته و زیر آب سرد بگیرید بعد از 5 دقیقه در ماهیتابه ریخته و روغن زیتون و نمک اضافه کنید و بگذارید تا کاملا آب اسفناج تبخیر شود و پیاز داغ را داخل آن بریزید.

تخم‌مرغ‌ها را پس از شکستن در ظرفی بریزید و با نمک‌پاش کمی نمک بزنید و با چنگال آن را هم بزنید همین قدر که زرده و سفیده مخلوط و یک‌نواخت شود کافیست. ماهیتابه را کمی چرب کرده و تخم‌مرغ‌های زده شده را در آن بریزید و روي حرارت کم بگذاريد و ماهیتابه را طوری در هوا روی گاز حرکت دهید که تخم‌مرغ تمام سطح داخل آن را پوشش دهد بعد در ماهیتابه را گذاشته تا کاملا پخته و بعد حرارت را خاموش کنید.

بعد از این‌که تخم‌مرغ کمی سرد شد با اسفناج به صورت لایه‌ای روی آن را بپوشانید و با دست آن را رول کنید و پنير رنده شده و كنجد بريزيد و چند لحظه در فر گذاشته تا پنير آب شود و بعد برش داده در دیس چیده و با سبزيجات تزیین کنید.

....

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: