کد خبر: ۴۹۴۸
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۰:۱۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


فرنوش شهابی

مواد لازم

گلاب: یک پیمانه

زعفران آسیاب شده:1 و 2/1 قاشق‌ چای‌خوری

هل سفید: 5 عدد

شکر: یک پیمانه سر خالی

عرق بیدمشک در صورت تمایل: 1 پیمانه

آب :دو لیتر

طرز تهیه:

ابتدا زعفران را داخل هاون ریخته و با دسته هاون آن را خوب بکوبید تا کاملا پودر شود، سپس نصف استکان آب جوش روی زعفران بریزید و درب ظرف را ببندید. زعفران را برای نیم ساعت روی حرارت غیر مستقیم بگذارید تا دم بکشد و رنگ بگیرد. در این میان آب، شکر، هل و گلاب را در ظرفی بریزید و روی حرارت بگذارید تا بجوشد. بعد از این‌که شربت شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید تا با حرارت ملایم ریز جوش بزند و غلیظ شود.

بعد از این‌که شربت به غلظت دلخواهتان رسید زعفران دم کرده و عرق بیدمشک را اضافه کرده اجازه دهید تا شربت برای چند دقیقه دیگر دیگر بجوشد. بعد از 10 تا 15 دقیقه که شربت به خوبی غلیظ شد شعله را خاموش کرده و دانه‌های هل را از آن خارج کنید. اجازه دهید تا شربت از حرارت بیافتد سپس آن را در یک بطری مناسب بریزید و برای چند ساعت در یخچال بگذارید تا خنک شود. هر بار به مقدار دلخواه از شربت را با مقداری آب مخلوط کرده و چند قطعه یخ داخل آن بیاندازید و سرو نمایید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: