فرنوش شهابی
مواد لازم
سیبزمینی :به میزان لازم
روغن زیتون به ازای هر عدد سیبزمینی: 1 قاشق غذاخوری
نمک و ادویههای دلخواه :به میزان لازم
سرکه سفید :در صورت تمایل
طرز تهیه
سیبزمینیها را تمیز بشویید و پوست بگیرید. سپس آنها را با یک چاقوی تیز و یا رنده مخصوص ورقهکردن به صورت ورقههای نازک ببرید. بعد از خرد کردن آنها را دوباره بشویید تا نشاسته اضافه آن گرفته شود. سیبزمینیها را برای نیم ساعت در آب سرد غوطهور کنید. بعد از سپری شدن این زمان سیبزمینیهای ورقه شده را از آب خارج کنید و آنها را خشک کنید.
اگر بخواهید چیپس سرکهای درست کنید باید هنگام گذاشتن سیبزمینیها در آب سرد، نصف آب را با سرکه سفید پر کنید.
فر را با دمای 170 درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود.
بعد از خشک کردن سیبزمینیها آنها را با نمک، فلفل و ادویههای مورد نظرتان مخلوط کنید و روی توری فر بچینید تا به مدت 10 تا 20 دقیقه سیبزمینیها ترد و خشک شوند و رنگشان تیرهتر شود. سپس آنها را از فر خارج کنید تا نسوزند و با یک کاسه ماست نوش جان کنید.