فرنوش شهابی
مواد لازم
شیر پرچرب: یک پیمانه
برنج: یک پیمانه
آب: 3 پیمانه
پوست پرتقال: 50 گرم
پوست سیب: 50 گرم
چوب دارچین: 2 عدد
شیر عسل: یک پیمانه
خامه: یک پیمانه
شیر نارگیل: 50 گرم
پودر دارچین: به میزان لازم
بادام : 60 گرم
طرز تهیه
آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.
برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود. سپس شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود. در انتها شیر نارگیل، شیر عسل و خامه را اضافه کنید. و با بادام و پودر دارچین تزیین کنید.