کد خبر: ۳۵۸۵
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

شیر پرچرب: یک پیمانه

برنج: یک پیمانه

آب: 3 پیمانه

پوست پرتقال: 50 گرم

پوست سیب: 50 گرم

چوب دارچین: 2 عدد

شیر عسل: یک پیمانه

خامه: یک پیمانه

شیر نارگیل: 50 گرم

پودر دارچین: به میزان لازم

بادام : 60 گرم

طرز تهیه

آب را در یک قابلمه ریخته و پوست پرتقال، پوست سیب و چوب دارچین را اضافه کنید.

برنج را شسته و به آن بیفزایید و حرارت دهید تا آب برنج بخار شود. سپس شیر پرچرب را اضافه کنید تا برنج آماده شده و خوب پخته شود. در انتها شیر نارگیل، شیر عسل و خامه را اضافه کنید. و با بادام و پودر دارچین تزیین کنید.


نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: