کد خبر: ۳۵۸۴
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۹ - ۱۳:۱۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

ماهی: 700 گرم

برنج: 350 گرم

گرد لیمو: 1 قاشق مرباخوری

فلفل دلمه‌ای قرمز: 1 قاشق مرباخوری

پیاز: 2 عدد

طرز تهیه

ابتدا برنج را بشویید و چند ساعت در آب و نمک خیس کنید. سپس ماهی را پاک کنید و قبل از شستن در نمک و زرد‌چوبه بخوابانید و بعد از نیم ساعت آن را خوب بشویید. ماهی‌ها را به صورت فیله‌ای و ریز خرد کنید.

تابه‌ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. پیاز‌ها را داخل روغن تفت دهید. بعد از سرخ شدن پیاز‌ها، فلفل دلمه‌ای خرد شده را به آن اضافه کنید و کمی آن را تفت دهید در انتها ماهی‌ها را به بقیه مواد اضافه کرده و تفت دهید.

بعد از کمی سرخ شدن ماهی، گرد لیمو، نمک، فلفل و زردچوبه را به آن اضافه کنید در حین تفت مراقب باشید که گوشت ماهی‌ها باز نشود.

برنج را در آب جوش بریزید تا نیم پخت شود. سپس آن را آبکش کنید.

مقداری روغن ته قابلمه‌ای مناسب بریزید و با هر ته دیگی که دوست دارید کف قابلمه را بپوشانید. بعد چند کف‌گیر برنج را داخل قابلمه بریزید و روی برنج مواد ماهی سرخ شده را بریزید به همین ترتیب این لایه‌ها را ادامه دهید تا مواد تمام شوند. قابلمه را روی حرارت متوسط قرار دهید و بعد از بالا آمدن بخار برنج، حرارت را کم کنید تا برنج کاملا دم بکشد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: