مواد لازم:
سینه مرغ: یک عدد
سیبزمینی: ۴ عدد
پیاز: یک عدد
خامه یا شیر خشک: یک قاشق غذاخوری
جعفری خرد شده: نصف لیوان
کنجد: ۴ قاشق
آرد سوخاری: نصف لیوان
نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم
پودر سیر: به مقدار لازم
طرز تهیه:
ابتدا سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده میشود.پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه کنید. لازم نیست آب پیاز گرفته شود. سیبزمینیهای آبپز را رنده کنید و به مرغها اضافه کنید. سیبزمینی و مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. میتوان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در این مرحله نمک، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا یکدست شود. این شامی نیازی به تخممرغ ندارد. ولی برای انسجام و تُردشدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یکدست شود. از مواد به اندازه یک کتلت برداشته و آن را در آرد سوخاری و کنجد بزنید و سرخ کنید. برای طعمدار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه کنید.