کد خبر: ۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۵ - ۱۵:۵۸
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری


مواد لازم:

سینه مرغ: یک عدد

سیب‌زمینی: ۴ عدد

پیاز: یک عدد

خامه یا شیر خشک: یک قاشق غذاخوری

جعفری خرد شده: نصف لیوان

کنجد: ۴ قاشق

آرد سوخاری: نصف لیوان

نمک، فلفل، زرد چوبه: به مقدار لازم

پودر سیر: به مقدار لازم

طرز تهیه:

ابتدا سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می‌شود.پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه کنید. لازم نیست آب پیاز گرفته شود. سیب‌زمینی‌های آبپز را رنده کنید و به مرغ‌ها اضافه کنید. سیب‌زمینی و مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می‌توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه کنید. در این مرحله نمک، فلفل و زرد چوبه را به مواد اضافه کرده و مواد را هم بزنید تا یک‌دست شود. این شامی نیازی به تخم‌مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تُردشدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده کنید. مواد را خوب مخلوط کنید تا یک‌دست شود. از مواد به اندازه یک کتلت برداشته و آن را در آرد سوخاری و کنجد بزنید و سرخ کنید. برای طعم‌دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: