مواد لازم
پودر سیر: 1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه: به میزان لازم
زنجبیل: 1 قاشق چایخوری
نعنا خشک: 1 قاشق غذاخوری
پودر آویشن: 1 قاشق غذاخوری
ماست چکیده و خامهای: نصف پیمانه
تخممرغ: 3 عدد
کره: 30 گرم
سیب زمینی: 5 عدد
شیر پرجرب به اندازه لازم
نمک: به میزان لازم
طرز تهیه
در ابتدا سیبزمینیها و تخممرغها را میپزیم. آنها را جداگانه پوست کنده و در ظرفی رنده میکنیم. اگر رنده شما ریز باشد بهتر است. کره را در دمای محیط نرم میکنیم سپس به سیبزمینی و تخممرغ اضافه کرده خوب با هم مخلوط میکنیم. در ظرف مناسبی ماست را ریخته و شیر را به آن اضافه میکنیم این کار را تا زمانی انجام میدهیم که ماست و شیر به غلظت خوبی برسند. اگر این مایع شما شل باشد پوره شما را خراب میکند. ادویهها به جز فلفل، آویشن، نعنا، زنجبیل و نمک را که خوب ساییدهایم اضافه میکنیم و مواد را با هم خوب مخلوط میکنیم روی ظرف را سلفون کشیده و به مدت دو ساعت در یخچال قرار میدهیم. پس از این مدت و در مرحله سرو فلفل را اضافه میکنیم .