کد خبر: ۳۲۴۰
تاریخ انتشار: ۲۴ مهر ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

عدس: 1 پیمانه

سبزیجات معطر (ریحان ، تره ،مرزه) :250 گرم

پیاز: 4 عدد بزرگ

کره محلی: 25 گرم

آب قلم (دلخواه): 1لیوان

نمک: به میزان لازم

آرد: 2 قاشق غذاخوری

زردچوبه:به میزان لازم

آب: به میزان لازم

طرز تهیه

برای تهیه اوماج ها در یک ظرف آرد را با کمی آب مخلوط کنید تا به شکل یک خمیر تقریبا سفت در بیاید. به آن کمی نمک و زردچوبه اضافه کنید و ورز دهید. بعد از خمیر به اندازه گلوله هایی کوچکتر از عدس بردارید و در سینی بچینید تا خشک شوند. حتی میتوانید جلوی بخاری یا شوفاژ هم بگذارید تا زودتر خشک شوند.

سپس به سراغ طرز پخت آش اوماج میرویم . برای تهیه این آش ابتدا عدس را از چند ساعت قبل خیس کنید.بعد سبزی ها را تمیز کنید و خوب بشویید و وقتی آب سبزی کشیده شد آن را ریز خرد کنید.

پیاز ها را به دو نیم تقسیم کنید و در یک قابلمه مناسب با کره در حد 1 دقیقه تفت دهید و بعد به آن زردچوبه و نمک اضافه کنید. به پیاز ها آب قلم یا آب معمولی اضافه کنید و بعد عدس های خیس خورده شده را داخل آب و پیاز بریزید.تا آب به جوش بیاید. وقتی آب به جوش آمد سبزی ها معطر خرد شده را به داخل مواد آش اضافه کنید.البته میتوانید از سبزی خشک هم در این آش استفاده کنید. حرارت را کم کنید تا عدس ها پخته شوند و اگر درحین پخت عدس آب داخل قابلمه کم بود به آن آب جوش اضافه کنید.

بعد از پخت عدس اوماج ها را کم کم به آش اضافه کنید و مدام هم بزنید تا اوماج ها به هم نچسبند . همین طور به هم زدن ادمه دهید تا زمانی که اوماج ها به اندازه کافی باد کنند . در این صورت آش آماده است و میتوانید آن را در ظرف مورد نظر سرو کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: