فرنوش شهابی
مواد لازم
سینه مرغ: 2 عد د
پیاز: 1 عد د
سیر: 2 حبه
نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم
پود ر نان: یک قاشق سوپخوری
گشنیز خرد شد ه: یک قاشق سوپخوری
طرز تهیه
ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید. حالا پیاز و سیر و نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از د و ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کبابپز یا زغال کباب کنید.
نکته: به جای گشنیز خرد شد ه می توانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.