کد خبر: ۳۱۷۴
تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۰
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سینه مرغ: 2 عدد

پیاز: 1 عدد

سیر: 2 حبه

نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

پودر نان: یک قاشق سوپخوری

گشنیز خرد شده: یک قاشق سوپخوری

طرز تهیه

ابتدا سینه مرغ را دو بار چرخ کنید. در یک ظرف پیاز و سیر را رنده کنید و آب آن را خوب بگیرید. حالا پیاز و سیر و نمک و فلفل را به سینه مرغ چرخ شده اضافه کنید .گشنیز خرد شده و پودر نان را هم اضافه کرده و به مدت 15 دقیقه با دست ورز دهید تا مواد خوب به خورد هم بروند. مایه کباب مرغ را به مدت 2 ساعت درون یخچال بگذارید تا استراحت کند. بعد از دو ساعت، به دقت مواد کباب را سیخ بکشید و روی کباب‌پز یا زغال کباب کنید.

نکته: به جای گشنیز خرد شده میتوانید از جعفری، نعنا یا ریحان استفاده کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: