کد خبر: ۲۹۴۲
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۸ - ۱۸:۳۲
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

سفیده تخم‌مرغ: 4 عدد

خاک قند: یک لیوان

وانیل: یک قاشق چایخوری

پودر ژلاتین: 1 و 2/1 قاشق غذاخوری

آب: 3 قاشق غذاخوری

شکلات ذوب شده‌، پودر نارگیل و پودر گردو: به میزان لازم

نان میکادو یا بیسکوئیت گرد: به میزان لازم

طرز تهیه

سفیده‌های تخم‌مرغ را به کمک همزن برقی خوب هم بزنید تا کاملا کف کند و در ظرف تکان نخورد. به کمک یک قابلمه پر از آب یک حمام آب جوش تهیه کنید و ظرف سفیده تخم مرغ را درون آن قرار دهید. کم کم خاک قند و وانیل را اضافه کنید و با سفیده‌ها مخلوط کنید. خاک قند باید کاملا در سفیده حل شود. سپس آن را از روی حمام بن‌ماری بردارید. ظرف دیگری حاضر کنید و ژلاتین را با آب روی بن‌ماری مخلوط کنید تا شفاف شود. ژلاتین شفاف را به مخلوط سفیده شکری اضافه کنید و هم بزنید. بیسکوئیت‌ها را حاضر کنید و با قاشق یا قیف از مایع بستنی زمستانی روی آن‌ها بریزید. سپس بستنی زمستانی را درون یخچال قرار دهید تا خنک و سفت شوند. بعد از اینکه بستنی‌ها سفت شدند، شکلات ذوب شده را حاضر کنید. بستنی‌های زمستانی را روی یک سینی قرار دهید و با کمک ملاقه شکلات ذوب شده را روی آن‌ها بریزید و کمی پودر نارگیل و گردو روی روکش بپاشید و دوباره آن‌ها را درون یخچال قرار دهید تا روکش شکلاتی سفت شود.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: