فرنوش شهابی
مواد لازم
بکینگ پودر: 2/1 قاشق مرباخوری
تخم مرغ: 2 عدد
وانیل: 2/1 قاشق مرباخوری
شیره انگور یا خرما: 2/1 پیمانه
آرد سفید: 75 گرم
آب جوش: یک قاشق غذاخوری
طرز تهیه
فر را در دمای 180 درجه سانتیگراد تنظیم کنید. پیش از آماده شدن مواد، فر به اندازه کافی گرم خواهد بود. تخممرغها را در ظرفی بشکنید و 10 دقیقه با همزن بزنید تا پف کند و پوک شود. شیره، وانیل و آب جوش را به تخممرغهای پوک شده اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. آرد و بکینگپودر را در ظرفی جداگانه مخلوط کنید و سه بار الک کنید تا کیک به خوبی پف کند. آرد و بکینگپودر مخلوط شده را به ظرف تخممرغها اضافه کنید.
فراموش نکنید که باید آرد را اندک اندک وارد مواد کنید و به آرامی با دست و به کمک لیسک هم بزنید. بهتر است موقع مخلوط کردن مواد، دستتان را دور ظرف و در یک جهت بچرخانید. قالب مناسب را چرب کنید و روی آن آرد بپاشید تا راحتتر جدا شود. مواد را داخل قالب بریزید و به مدت نیم ساعت در فر بگذارید. کیک اسفنجی کم کالری شما آماده است. این کیک رژیمی تنها 440 کالری دارد.