فرنوش شهابی
مواد لازم
توتفرنگی: یک لیوان
پودر ژله توتفرنگی: یک بسته
ماست خامهای: 2 لیوان
آب جوش: 1 فنجان
طرز تهیه
در ابتدا توتفرنگیها را خرد میکنیم. سپس ماست را در ظرف جداگانه هم میزنیم. پودر ژله توتفرنگی را به 1 فنجان آب در حال جوش اضافه کرده و کاملا حل میکنیم. بعد از اینکه مخلوط پودر ژله و آب کمی سرد شده به ماست اضافه کرده. سپس توتفرنگیهای خردشده را اضافه مینماییم. در ظرف مخصوص ژله مواد را ریخته و میگذاریم شش ساعت در یخچال بماند. بعد از اینکه ژله کاملا خود را گرفت ظرف ژله را داخل آب جوش قرارداده. ژله را برمیگردانیم. سپس روی ژله را با خامه سفید و توتفرنگی تزئین کرده و میل میکنیم.