فرنوش شهابی
مواد لازم
ماهی قزلآلا: یک عدد
گوجهفرنگی حلقه شده: 2 عدد
لیموترش تازه حلقه شده: یک عدد
نمک و فلفل :به میزان لازم
پودر زنجبیل :به میزان لازم
سیر و شوید تازه: به میزان لازم
روغن زیتون: کمی
طرز تهیه
بهترین روش برای طبخ ماهی قزلآلا به این نحو است که ماهی را شسته و بعد از تمیز کردن داخل شکم آن، کمی سیر تازه بمالید، مقداری پودر زنجبیل و نمک به آن بزنید و مقداری شوید تازه درون شکم قرار داده، بگذارید یک ساعت داخل یخچال بماند. بعد از یک ساعت ماهی را از یخچال درآورده و با استفاده از برس آشپزخانه کمی روغن حدود نصف قاشق غذاخوری روغن زیتون روی آن بمالید.
و بعد دوباره چند حلقه لیموترش و گوجهفرنگی روی ماهی بچینید و سپس کاغذ را محکم ببندید و در فر روی میلههای وسط با درجه حرارت 250 ـ 220 درجه سانتیگراد قرار دهید؛ در مدت نیم ساعت یا 45 دقیقه ماهی آماده میشود، عصاره گوجه و لیموترش به خورد ماهی میرود که بسیار خوشمزه است.