کد خبر: ۲۳۷۵
تاریخ انتشار: ۳۰ تير ۱۳۹۸ - ۱۵:۳۳
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

تن ماهی: یک قوطی

سیب‌زمینی آبپز و رنده شده: یک پیاله

لپه پخته و چرخ شده‌: یک پیاله

تخم‌مرغ: یک عدد

نمک و فلفل و زردچوبه‌: به میزان لازم

آرد سوخاری: به میزان لازم

تخم‌مرغ برای سرخ کردن کتلت‌ها‌: یک عدد

طرز تهیه کتلت تن ماهی

روغن تن ماهی را کاملا گرفته و آن را ریز ریز کرده‌، سیب‌زمینی رنده شده و لپه و تخم‌مرغ و ادویه‌جات را اضافه کرده و خوب ورز می‌دهیم. سپس یک تخم‌مرغ را داخل پیاله شکسته و زرده و سفیده آن را کمی می‌زنیم تا یکدست شود. سپس گلوله‌هایی به اندازه گردو از مایع کتلت برداشته و بعد از شکل دادن و گلوله کردن، آن رایک‌بار در تخم‌مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ می‌کنیم.

نکته طلایی: اگر اندازه گلوله‌ها کمی بزرگ‌تر از حد نرمال انتخاب شود، ممکن است هنگام سرخ کردن ترک بخورد.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: