فرنوش شهابی
مواد لازم
تن ماهی: یک قوطی
سیبزمینی آبپز و رنده شده: یک پیاله
لپه پخته و چرخ شده: یک پیاله
تخممرغ: یک عدد
نمک و فلفل و زردچوبه: به میزان لازم
آرد سوخاری: به میزان لازم
تخممرغ برای سرخ کردن کتلتها: یک عدد
طرز تهیه کتلت تن ماهی
روغن تن ماهی را کاملا گرفته و آن را ریز ریز کرده، سیبزمینی رنده شده و لپه و تخممرغ و ادویهجات را اضافه کرده و خوب ورز میدهیم. سپس یک تخممرغ را داخل پیاله شکسته و زرده و سفیده آن را کمی میزنیم تا یکدست شود. سپس گلولههایی به اندازه گردو از مایع کتلت برداشته و بعد از شکل دادن و گلوله کردن، آن رایکبار در تخممرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری غلتانده و بعد در روغن داغ سرخ میکنیم.
نکته طلایی: اگر اندازه گلولهها کمی بزرگتر از حد نرمال انتخاب شود، ممکن است هنگام سرخ کردن ترک بخورد.