کد خبر: ۲۳۴۶
تاریخ انتشار: ۲۹ تير ۱۳۹۸ - ۱۳:۱۷
پپ
صفحه نخست » کدبانوگری

فرنوش شهابی

مواد لازم

شکر: 4/1 2 پیمانه

خامه:2 پیمانه

عسل:1 پیمانه

کره: 6 قاشق غذاخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

وانیل: نصف قاشق چایخوری

روغن مایع :برای چرب کردن ظرف

طرز تهیه

کف و دیوارههای یک سینی فلزی لبهدار با ابعاد 22 * 32 سانتیمتر را کمی چرب کنید. روی آن را با کاغذ روغنی بپوشانید و اجازه دهید تا کاغذ روغنی به اندازه 5 سانتیمتر از دیواره‌های سینی آویزان باشد. کاغذ روغنی را نیز کمی چرب کنید. خامه، کره، شکر و عسل را در ظرف بزرگی بریزید و آنها را روی شعله زیاد به جوش آورید و تا زمانی که شکر کامل حل شود، آنها را هم بزنید. سپس شعله را روی درجه متوسط قرار دهید و هر چند وقت یک‌بار مخلوط را هم بزنید؛ حرارت دادن مخلوط را به مدت 15 دقیقه ادامه دهید تا کارامل غلیظ شود. اگر دماسنج آشپزی دارید در این مرحله دمای کارامل را 248 درجه نشان میدهد. سریع کارامل را از روی حرارت بردارید و نمک و وانیل را به آن اضافه کرده و هم بزنید. کارامل را در سینی آماده شده که با کاغذ روغنی چرب شده پوشانده شده بریزید. بدون اینکه روی مواد را بپوشانید اجازه دهید تا حداقل به مدت 8 ساعت و حداکثر 1 روز در دمای اتاق، خنک شود.

پس از این زمان قسمت‌های بیرون‌‌زده کاغذ روغنی از قالب را در دستانتان بگیرید و کارامل را روی یک تخته آشپزی بزرگ قرار دهید و آنها را به برشهای 2 * 3 سانتیمتر برش بزنید.

سپس تافیها را در سلفون یا در کاغذ روغنی بستهبندی کنید.

نظرات
نام:
ایمیل:
* نظر: